UAH
Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1 в Київ від інтернет-магазина Hozyajstvennyj dvor, OOO | Купити Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1 Київ (Україна) | Hozyajstvennyj dvor, OOO : Allbiz
Premium Standard
+38 (098) 368-38-39
Hozyajstvennyj dvor, OOO
Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1
  • Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1
  • Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1
  • Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1

Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1

В наявності | Тільки оптом
Опт:
  • 51 грн/кг  - від 1000 кг
Вартість мінімального замовлення: 51 000.00 грн
Країна виробник:Китай
Оплата:
Доставка:
Опис

Пропонуємо кислоту лимонну від 25 кг. Можливість доставки по Києву або передачі на будь-яку кур'єрську службу. </ P>

</ p>

Лимонна кислота, трёхосновная органічна оксикислота, що має універсальне поширення в живій природі. Л. к. Добре розчиняється у воді і спирті, погано - в більшості органічних розчинників, t ° пл 153 ° С. При 175 ° С відщеплює молекулу води і перетворюється в аконітову кислоту. Утворює одне -, двох - і тризаміщені солі - цитрати. Натрієві солі Л. до. Легко розчиняються у воді, а трёхосновная кальцієва сіль погано розчинна, що використовують для виділення Л. до. З розчинів. Л. к. - необхідна ланка в системі біохімічних реакцій клітинного дихання (див. Трікарбонових кислот цикл, глиоксилатного цикл). Поряд з ін. Компонентами циклу трикарбонових кислот Л. до. Міститься в малих кількостях в мітохондріях всіх клітин. Інша функція Л. к. - підтримання в організмі кислотно - лужної рівноваги і іонного складу. На відміну від тварин, ряд рослин і мікроорганізмів здатний накопичувати Л. к. В великих кількостях (5-6% в соку лимона, 3-14% в листі махорки, до 10% в культуральної рідини гриба Aspergillus niger). Л. к. Використовується в харчовій промисловості, медицині (для консервування крові), фотографії і фарбувальній справі. У промисловості Л. к. Отримують з махорки (після вилучення нікотину), частіше - шляхом зброджування цукру або патоки за допомогою Aspergillus niger або ін. Грибів </ p>

</ p>

ЛИМОННА КИСЛОТА (2 - гідрокси - 1,2,3 - пропантрікарбоновая до - та) (НООССН2) 2С (ОН) СООН, мовляв. м. 192,12; бесцв. кристали з моноклінної гратами (а = 1,2817 нм, b = 0,5628 нм, с = 1,1465 нм, р 111,22 ° z = 4), просторів. група P21 / a; т. пл. 153,5 ° С; d420 1,665; nD150 1,460; DH0cгор - 1990 кДж / моль (30 ° С); рKa при 25 ° С 3,128, 4,761 і 6,388; р - рімость (в%): у воді 59,2 (20 ° С), 84 (100 ° С), етанолі 38,3 (25 ° С), діетиловому ефірі 1,05 (25 ° С). З водного р - ра при т - ре нижче 36,5 ° С кристалізується у вигляді моногідрату, для до - якого d420 1,542; nD20 1,498; DH0cгор - тисяча дев'ятсот сімдесят три кДж / моль; DH0обр - 1843 кДж / моль; р - рімость (в%): в метанолі 66,6 (20 ° С), етанолі 49,8 (25 ° С), пропанолі 38,5 (20 ° С), етилацетаті 5,3 (25 ° С), діетиловому ефірі 2,2 (25 ° С), хлороформі 0,007 (25 ° С). Лимонна кислота проявляє св - ва многоосновних карбонових кислот; утворює три ряди солей і ефірів (цитратів) по карбоксильних груп. Ацилуючий по групі ОН. Як гідроксикислота утворює стабільні комплекси з багатовалентними катіонами. При нагр. до 175 ° С перетворюється в суміш аконітовая HOOCCH = С (COOH) CH2COOH і 3 - кетоглутаровой HOOСCH2С (O) CH2COOH до - т, вище 175 ° С - в ітаконовою до - ту. При окисленні за допомогою КMnО4 або Н2О2 утворює 3 - кетоглутаровую до - ту. Лимонна кислота - важливий продукт обміну в - в в живих організмах, бере участь в циклі трикарбонових до - т і глиоксилатного циклі. Рослини здатні накопичувати лимонну кислоту; так, плоди цитрусових містять 6 - 8% лимонної кислоти, листя махорки - 8 - 14%, культуральні рідини нек - яких бактерій - до 10%. Осн. пром. спосіб отримання лимонної кислоти - зброджування цукру, патоки або меляси штамами грибків Aspergillus niger. Отримують її також витягом з ростить. сировини або взаємодій. кетена з ангідридом щавелевоуксусной до - ти:
Виявлення лимонної кислоти засноване на освіту флуоресціюючих соед. при сплаву, напр. , З сечовиною або резорцином. Методи кількостей. визначення включають перманганату -, иодо - і ванадатометрію, а також перетворення при дії брому в пентабромацетон, який визначається, напр. , Гравіметрично. Лимонну кислоту і її солі широко використовують в харч. пром - сті як смакові в - ва, як компоненти буферних р - рів, для запобігання жирів від псування, в фармацевтичних. пром - сті як компоненти мн. лек. ср - в (лимонно Na - антикоагулянт); лимонна кислота використовується для зняття іржі і окалини з металеві. пов - стей, при електротравленіі міді, в таннірующіх р - рах в ситцедрукуванні, при вироб - ве Диазобумага. Тріетіловий і трібутіловий ефіри ацетіллімонной до - ти - пластифікатори, тріалліловий ефір - мономер. Світове вироб - во лимонної кислоти 250000т (1974), 65% </ p>

Характеристики:
Країна виробник:Китай
Вага: 25 кг
Вид:Лимонна
Інформація актуальна: 04.04.2025

Детальніше

Неймовірна ціна на Кислота лимонна харчова, мішки по 25 кг № 1 в Київ (Україна) від компанії Hozyajstvennyj dvor, OOO.
Подібні товари
Способи доставки
Способи оплати
LiveInternet