UAH
Сіль технічна і харчова, навалом і в мішках в Київ від інтернет-магазина Hozyajstvennyj dvor, OOO | Купити Сіль технічна і харчова, навалом і в мішках Київ (Україна) | Hozyajstvennyj dvor, OOO : Allbiz
Premium Standard
+38 (098) 368-38-39
Hozyajstvennyj dvor, OOO
Сіль технічна і харчова, навалом і в мішках
  • Сіль технічна і харчова, навалом і в мішках

Сіль технічна і харчова, навалом і в мішках

Немає в наявності | Оптом і в роздріб
Ціна:
5000 грн
Опт:
  • 4800 грн - від 70 т
Країна виробник:Україна
Оплата:
Доставка:
Опис

Продаж технічної солі в мішках здійснюється за вигідними цінами з урахуванням доставки по Києву, Україні та самовивозом. </ P>

</ p>

ПЕРЕВАГИ ХЛОРИДУ НАТРІЮ. </ H2>

</ p >

Технічна сіль - ефективний протиожеледних матеріал. Сіль технічна має ряд переваг: доступна за ціною, дієва при низьких температурах, легка в застосуванні. Вона розрахована на очистку територій в будь-якому температурному діапазоні до - 30 ° С. Переваги технічної солі полягає в дешевизні та ефективності засобів по боротьбі з ожеледицею, вона знижує сили зчеплення льоду з поверхнею дороги за рахунок утворення розсолу. Натрій хлористий (NaCl) входить до складу технічної солі в 96-97%. </ P>

</ p>

ФОРМУЛА Натрій хлористий NaCl </ h2>

</ p>

УПАКОВКА СОЛІ тЕХНІЧНОЇ. </ p>

</ p>

Продаж солі технічної в нашій компанії здійснюється в пропіленових мішках по 50 кг і навалом. </ p>

</ p>

</ p>

</ p>

ЗАСТОСУВАННЯ СОЛІ ТЕХНІЧНОЇ (ХЛОРИДУ НАТРІЮ) ЯК реагентів (МАТЕРІАЛУ). </ h2>

</ p>

Під час прибирання вулиць у зимовий період важливо попередження утворення криги на дорогах і обробка проїжджої частини протиожеледними матеріалами (ПГМ).
завоював найбільшу популярність у боротьбі з ожеледицею, а також найбільш дешевим засобом є технічна сіль (хлорид натрію). Також використовується суміш кухонної солі з піском і щебенем, які додаються для зменшення коефіцієнта ковзання і збільшення зчіпних якостей (піскосоляної суміші, пескосоль).
Для прийняття рішення про вибір конкретного протиожеледного засобу необхідно розглядати всю сукупність властивостей даної речовини (температуру замерзання і концентрацію розчинів, що плавиться здатність, витрата реагенту), а також економічну ефективність. </ p>

</ p> < p> </ p>

</ p>

ХАРАКТЕРИСТИКИ СОЛІ ТЕХНІЧНОЇ: </ h3>


</ p>

  • Сипкий кристалічний продукт. Не допускається наявність сторонніх механічних домішок, не пов'язаних з походженням і способом виробництва солі. </ Li> </ ul> </ ul>

    </ p>

    • Смак - солоний, без сторонніх присмаків. </ li> </ ul> </ ul>

      </ p>

      • Колір - частіше білий, сірий іноді жовтуватий з різними відтінками, пов'язаними від родовища і способу виробництва солі. Наявність темнуватих частинок допускається в межах вмісту оксиду заліза і нерозчинного у воді залишку. </ Li> </ ul> </ ul>

        </ p>

        • Запах - відсутня, без стороннього запаху . </ li> </ ul> </ ul>


          </ p>

          </ p>

          </ p>

          властивості ХЛОРИДУ НАТРІЮ </ h2>

          </ p>

          ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ </ h2>

          </ p>

          Найменування показника </ strong> </ td> Норма для сорту </ strong> </ td> </ tr>
          Вищий </ strong> </ td> Перший </ strong> </ td> Другий </ strong> </ td> </ tr>
          1. Зовнішній вигляд технічної солі </ td> Кристалічний сипкий продукт </ td> </ tr>
          2. Колір хлориду натрію </ td> Білий або сірий з різними відтінками від сіруватого до рожевого </ td> </ tr>
          3. Масова частка хлористого натрію,%, не менше </ td> 97,0 </ td> 90,0 </ td> 80,0 </ td> </ tr>
          4. Масова частка кальцій-іона,%, не більше </ td> 0,65 </ td> 0,80 </ td> 1,10 </ td> </ tr>
          5. Масова частка магній-іона,%, не більше </ td> 0.25 </ td> 0.80 </ td> 1.60 </ td> </ tr>
          6. Масова частка калій-іона,%, не більше </ td> 0.20 </ td> 0.40 </ td> 0.90 </ td> </ tr>
          7. Масова частка сульфат-іона,%, не більше </ td> 1.50 </ td> 2.20 </ td> 7.00 </ td> </ tr>
          8. Масова частка оксиду заліза,%, не більше </ td> 0.01 </ td> 0.10 </ td> 0.50 </ td> </ tr>
          9. Масова частка не розчинні у воді речовин,%, не більше </ td> 0.85 </ td> 5.00 </ td> 12.00 </ td> </ tr>
          10. Масова частка вологи,%, не більше </ td> 4.5 </ td> 4.5 </ td> 4.5 </ td> </ tr> </ tbody> </ table>

          </ p>

          </ p>

          </ p>

          Норми витрат ХЛОРИДУ НАТРІЮ ЯК ПГМ </ h2>

          </ p>

          Термодинамічні характеристики солі дорожньої (хлориду натрію), яка застосовується в якості протіволеднимі реагенту </ h2>

          </ p>

          Реагент </ strong> </ td> Температура, ° С </ strong> </ td> < strong> Теплота розчинення, ккал / моль, при ендотермічної реакції </ strong> </ td> </ tr>
          евтектична </ strong> </ td > робоча </ strong> </ td> </ tr>
          Сіль дорожня (хлорид натрію) </ td> - 21,2 </ td> - 9 ... - 12 </ td> 1.18 </ td> </ tr> </ tbody> </ table>

          </ p>

          плавкими ПОКАЗНИК ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ ЯК ПРОТІВГОЛОЛЕДНОГО МАТЕРІАЛУ (ПГМ). </ h2>

          </ p>

          Основний показник протиожеледного матеріалу - здатність ефективно плавити лід. Під нею розуміють кількість льоду в грамах, яке може розплавити один грам дорожньої солі. Плавкими здатність реагенту залежить від швидкості його розчинення і кількості теплоти, що виділяється або поглинається при цьому. </ P>

          </ p>

          Витрата солі для доріг (хлористого натрію), необхідний для плавлення 1 г льоду </ h2>

          </ p>

          Реагент </ strong> </ td> Температура, ° С </ strong > </ td> Витрата реагенту для плавлення 1 г льоду, г </ strong> </ td> </ tr>
          Сіль кухонна (хлорид натрію) < /td> -2 0.04
          -5 0.08
          -10 </ td> 0.16 </ td> </ tr>
          -20 </ td> 0.285 </ td> </ tr> </ tbody> </ table>

          </ p>

          ВИТРАТИ СОЛІ ДОРОЖНЬОЇ (ХЛОРИДУ НАТРІЮ) в якості протиожеледного матеріалу становить 50-150 г / м 2 </ sup> (при 1 мм льоду). </ p >

          </ p>

          пРОДАЖ тЕХНІЧНОЇ сОЛІ </ h2>

          </ p>

          Наша компанія здійснює продаж технічної солі крупного помелу №4 в поліпропіленових мішках по 50 кг. </ p> < p> </ p>

          гранулометричний склад СОЛІ ТЕХНІЧНОЇ NaCl </ h2>

          </ p>

          Гранулометричний склад технічної солі </ strong> </ td> Норма,% < / strong> </ td> </ tr>
          Помол №3 </ strong> </ td> </ tr>
          до 4,5 мм </ td> не менше 85 </ td> </ tr>
          понад 4,5 мм </ td> не більше 15 </ td> </ tr>
          Ядро </ strong> </ td> </ tr>
          до 40 мм </ td> 100 </ td> </ tr> </ tbody> </ table>

          </ p>

          </ p>

          </ p>

          СКЛАД ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ (хлористого натрію) </ h2>

          </ p>

          Найменування показника </ strong> </ td> показання по нормі </ strong> </ td> показання фактичне </ strong> </ td> </ tr>
          Масова частка хлористого натрію </ td> 90,00% </ td> 97, 11% </ td> </ tr>
          Масова частка кальцій - іона </ td> 0,80% </ td> 0,28% </ td> </ tr >
          Масова частка магній - іона </ td> 0,80% </ td> 0,04% </ td> </ tr>
          Масова частка сульфат - іона </ td> 2,20% </ td> 0,75% </ td> </ tr>
          Масова частка нерозчинного залишку у воді </ td> < td> 5,0% </ td> 0,55% </ td> </ tr>
          Масова частка вологи </ td> 4,5% </ td> < td> 2,5% </ td> </ tr>
          Масова частка ферроцианида калію (протівослеж. добавка) </ td> не більше 0,01% </ td> </ td> </ tr> </ tbody> </ table>

          </ p>

          ВИРОБНИЦТВО ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ </ h2>

          </ p>

          Сіль кухонну технічну для виробничих цілей (хлорид натрію, натрій хлористий) отримують в процесі переробки природного самосадочной солі. </ p>

          </ p>

          </ p>

          < / P>

          Сфера застосування СОЛІ ТЕХНІЧНОЇ </ h2>

          </ p>

          Сіль технічна має широке промислове застосування. У нафтовій сфері технічну сіль використовують для розморожування ґрунту: сольовий розчин заливають в свердловини, і він під тиском потрапляє в грунт, сприяючи процесу танення.
          Технічну сіль застосовують як протиожеледного матеріалу в зимовий період часу. Сіль технічна використовується для котелень для хімічної очистки води, а також в тепломережах відкритого і закритого типу для пом'якшення води в промислових і побутових апаратах. Сіль застосовується для виготовлення прального порошку, скла, паперу, соди. </ P>

          </ p>

          ЗБЕРІГАННЯ НА СКЛАДІ ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ </ h2>

          </ p>

          Сіль кухонну технічну зберігають в сухих складських приміщеннях або на відкритих бортових майданчиках з твердим покриттям (асфальтованих або бетонних). По периметру майданчик повинен бути обладнана дренажної канавкою для відводу атмосферних опадів. </ P>

          </ p>

          ТРАНСПОРТУВАННЯ ХЛОРИДУ НАТРІЮ </ h2>

          </ p>

          Наша компанія здійснює доставку технічної солі нашим автотранспортом, можливий продаж в мішках і навалом. </ p>

          </ p>

          ГАРАНТІЙНИЙ СТРОК ЗБЕРІГАННЯ ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ </ h2>

          </ p>

          Натрій хлористий технічний без упаковки має не обмежений термін зберігання, а технічна сіль, упакована в поліпропіленові мішки по 50 кг, - 5 років з дня виготовлення. </ p>

          </ p>

          ДЕСТ НАТРІЮ хлористий технічний кар'єрного </ h2>

          < / p>

          Сіль технічна натрій хлористий технічний кар'єрний відповідає технічним умовам ТУ9192-069-00200009527-98 і хлорид натрію для виробничих цілей відповідає технічним умовам ТУ 9192-002-00352816-2004. </ p>

          </ p >

          ПРОДАЖ ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ </ h2>

          </ p>

          Купити технічну сіль можна в нашій компанії з доставкою по Києву і всій Україні. </ p>

          </ p>

          </ p>

          </ p>

          Куховарська з оль (хлорид натрію, NaCl; вживаються також назви «хлористий натрій», «їдальня сіль», «кам'яна сіль», «харчова сіль» або просто «сіль») </ p>

          </ p>

          Кухонна сіль (хлорид натрію, NaCl; вживаються також назви «хлористий натрій», «їдальня сіль», «кам'яна сіль», «харчова сіль» або просто «сіль») - харчовий продукт. В молотом вигляді являє собою дрібні кристали білого кольору. Кухонна сіль природного походження практично завжди має домішки інших мінеральних солей, які можуть надавати їй відтінки різних кольорів (як правило, сірого). Виробляється в різних видах: очищена і неочищена (кам'яна сіль), великого і дрібного помелу, чиста і йодована, морська, і т. Д. </ P>

Характеристики:
Країна виробник:Україна
Інформація актуальна: 12.11.2024

Детальніше

Неймовірна ціна на Сіль технічна і харчова, навалом і в мішках в Київ (Україна) від компанії Hozyajstvennyj dvor, OOO.
Подібні товари
Способи доставки
Способи оплати
LiveInternet